vrijdag 12 augustus 2011

Superrrrrrrrr!!!

Natuurlijk beginnen we eerst met het goede nieuws van Charly; Niets bijzonders, een opgezette klier en er is heel nauwkeurig naar gekeken door een radioloog!! Gelukkig............

En ook met Beau is het de afgelopen dagen heel erg goed gegaan. Eigenlijk alleen maar leuke dingen meegemaakt. Ome Henri reist met de kermis mee en hij staat nu op Park Hillaria. Dit betekent dus samen met ome Henri overal in (gratis!); suikerspinnen eten, churros eten, oliebollen mee en veel spelletjes spelen!! Beau en Jack zijn vandaag voor de 2e keer en Beau zijn vriendinnetje Bo (?!) is ook mee!

Morgen staat een dagje papegaaienpark op het programma; Dit hebben we een half jaar geleden gekregen van een moeder van school, maar het is er nog niet van gekomen.... We worden ontvangen met koffie & gebak, dan een tour door het park. Vervolgens lekker spelen en heerlijk iets te eten met een verrassing! Ik kan me nog zo herinneren toen we dit kregen en hoe ontroerd ik was. Ik vond het zo lief dat iemand dit voor ons deed! En wat is de tijd dan voorbij gevlogen..........

Dan hebben we zondag de verjaardag van Jack! Dat wordt weer een gezellige dag waar we iedereen weer even bij elkaar hebben!
Kortom een paar drukke, maar hele gezellige dagen en we nemen het maar even van nu het nog even kan!

Want net waren Beau zijn bloedwaardes niet zo goed. Lage HB (4,7) en hij zit weer in een goede dip! dus vatbaar voor alles om ons heen. Ook hoorde de dokter net een hartruis, dus even extra onderzoeken. Maar, het bleek mee te vallen (?!), waarschijnlijk a.g.v. de lage hb. Maandag wordt er opnieuw naar gekeken en horen we of Beau een bloedtransfusie krijgt en of hij vrijdag die zware chemo's aankan!

We zien wel; eerst maar eens lekker genieten dit weekend! Fijn weekend allemaal.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten