zaterdag 5 maart 2011

alaaaaaaaaaaaaaaaf

Het gaat goed in huize Groels. Na een mediapauze (ik moest echt even bijkomen!!), hebben we enkele leuke dagen achter de rug. Een superlieve aktie van iemand uit de klas van Beau (ze wil graag annoniem blijven, maar kon het toch niet laten).
En Oma Leeuw was jarig; jippie!!!!!!! Lekker eten en gezellig met de familie, Beau is nog steeds een gezelligheidsdier.
En dan vrijdag carnaval op school!! Beau en Jack vonden het geweldig!! En ze hadden er superveel zin in. Beau als chique piraat en Jack als Mega Toby. In de optocht 'mochten' de klasgenootjes om de beurt Beau zijn rolstoel duwen, en deze was supermooi versiert! Beau mocht ook voorin de wagen bij de prins en prinses. Maar dat hoefde niet van Beau; hij wilde graag bij zijn eigen klas 'lopen'.............
En toen we hem ophaalden uit school was hij vol energie. En hij had ook nog een prijs gewonnen!!!!!!!!!!! Het werd echt een superdag!!
Balen was dat we nog geen uur later in nijmegen de start van de volgende chemokuur maakten. De verpleging vond Beau er wel erg stoer uitzien, maar Beau zag een beetje op tegen het aanprikken. De laatste keer was er 2 keer misgeprikt en dit was pijnlijk!
Maar inmiddels heeft hij ook vandaag al weer zijn chemo gehad, en als alles goed gaat willen we morgen na zijn chemo even naar Valkenswaard om te carnavallen.............

Dus ook al hebben we al onze afspraken met onze carnavalvrienden afgezegd, zo wordt het toch nog een beetje feest.................

3 opmerkingen:

  1. Fijn te lezen dat het goed met jullie gaat en dat jullie ondanks de ziekte van Beau toch ook nog kunnen genieten van de dingen die anders zo van zelfsprekend zijn. Hopelijk kunnen jullie in valkenswaard even jullie zorg van je af carnavallen.
    Ineke Dankers

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve familie Groels,

    Wat leuk Beau, dat je afgelopen vrijdag op school was met de carnaval. Het was dan ook super om jullie als familie te zien stralen bij de optocht!!

    Jou natuurlijk Beau, lekker stoer als een echte piraat in jouw mooi versierde rolstoel, jouw mama achter de kinderwagen met een blij verklede Charly en jouw papa was trots foto 's aan het maken. Ik heb alleen Jack helaas niet gezien; maar die zal er ook vast leuk uit hebben gezien en plezier hebben gemaakt.

    Bjorn en Daan hadden verteld dat jij Beau het mooist was verkleed van de school, super toch!

    We hopen dat jullie allemaal nog flink hebben kunnen feesten in Valkenswaard.
    Nog een fijne en leuke vakantie en toi toi toi!

    Vele Alaaaaaffff groetjes van Bjorn, Daan, Jos, Nadine en een pootje van Flair

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lieve beau.

    ik vind het fijn dat je mee carnaval hebt kunnen vieren. ik hoop dat het goed met je gaat en ik hoop dat je er maandag bent.

    heel veel liefs

    pascal

    BeantwoordenVerwijderen