woensdag 16 februari 2011

Super dag!!!

Het was vandaag een Super Dag!!
Beau is vandaag naar school geweest en toen hij thuiskwam was hij vol energie en had hij super veel zin in zijn feestje!!
En het was GEWELDIG!! Hij was helemaal enthousiast, en verre van moe. En ja, hij was dan niet de bowlingkampioen die hij vorig jaar nog wel was, maar zijn plezier was er niet minder om. En zelfs degenen die op de banen naast hun aan het bowlen waren, bewaarden de lichtere ballen voor Beau.
En natuurlijk hadden ze heerlijk frietjes gegeten en die gingen er als vanouds in!!

Toen ze thuis kwamen hebben ze zelfs nog in de speeltuin gespeeld, en is hij tot kwart over 7 bij Mandy blijven spelen!!! En hij zat vol verhalen toen hij thuiskwam, eindelijk had HIJ ook weer iets beleefd.....
Hij staat nu lekker onder de douche (Jack zegt; dat hoeft toch niet, want hij heeft geen haren meer...). Eindelijk is hij weer eens vies geworden van het spelen.

Bedankt voor al jullie mailtjes en sms-jes aan Beau om hem een fijne dag toe te wensen; het is gelukt!

Kon deze dag maar eeuwig duren.........

6 opmerkingen:

  1. Hallo Beau,

    Wat fijn te lezen dat jij zo hebt genoten vandaag:-) Top!!! Dat er de komende tijd maar heel veel van zulke dagen zullen volgen.

    Tim vond het gisteren heel gezellig en fijn om even met jou te spelen en je ziet er super goed uit met je nieuwe look!

    Komen voor jullie weer intensieve dagen aan, sterkte en we blijven heel hard aan jullie denken.

    Dikke x en knuffel van,
    Tim, Stan, Marco en Amanda de Jong

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi lieve Beau,

    Wat ontzettend fijn dat je vandaag naar het feestje van Mandy kon gaan en dat je het super leuk hebt gehad en lekker hebt kunnen genieten.
    Dat heb je zeker wel verdient!

    Beau, wat ben je toch een dapper manneke. We zijn heel erg trots op jou en ook op jouw papa, mama, broertje en zusje.

    We wensen jullie heel veel sterkte en we leven met jullie mee en dat er nog veel van zulke superdagen mogen volgen!

    Heel veel liefs van Jos, Daan, Bjorn, Nadine en een poot en knuffel van onze hond Flair.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was fijn om Beau even te zien en te spreken vandaag. Hij zag er gelukzalig uit na het feestje van Mandy. Heerlijk toch dat hij juist vandaag zo'n goede dag heeft! Hopelijk volgen er nog heeeeeeeeeeel veel!

    Groetjes,
    Monique

    P.S. Alle communicanten van school hebben vanavond naar je gezwaaid Beau!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat geweldig dat jullie zo'n fijne dag hebben gehad. Feestje spelen in de speeltuin. Dat er nog maar meer van deze dagen mogen komen.
    groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mandy heeft ook erg genoten van Beau's gezelschap.Beau was weer voor het eerst weer helemaal "Beau".We hebben zijn kuiltjes in de wangen (wanneer hij begint te lachen) vaak mogen bewonderen.Het is mij ook opgevallen dat het enige wat Beau wil is,is gewoon zijn.Je ziet wanneer mensen aan hem gaan vragen "hoe gaat het enz"dat het hem wat afremt.Wat ik me goed kan voorstellen haha,want wanneer ons dat de heledag gevraagd zou worden wij ook knettergek worden.Beau bloeit zo mooi op wanneer je Beau gaat behandeld zoals je Beau voor de ziekte zou behandelen.Hahaha...hij was ook de enige jongen tussen de meiden en zette zijn beste beentje voor,alle meiden hielp hij mee het apart houden van de ballen.Die Beau die droeg wat af,ik hoop dat hij er geen spierpijn aan heeft overgehouden!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heeee Beau,
    Wat ontzettend fijn om te horen dat je weer eens heel veel pelzier heb!
    En door z'n goie vriendin heeft je energie rustig aan gedaan zodat je het kinderfeestje met minder moeite door kon brengen 'ik ben trots op je!

    Dikke kus Michelle

    BeantwoordenVerwijderen