vrijdag 11 februari 2011

We are back

He,he, lekker toch nog vanavond thuis!!!
Weer een klisma rijker, en we moesten echt hollen naar het toillet (de details zullen we jullie besparen)!!
De 'leverwaarden' waarden te hoog, maar geen reden om te moeten blijven. Bovendien waren zijn zouten te laag in het bloed. Ze blijven dit nauwlettend in de gaten houden, en zullen maandag opnieuw hier wat testen op uitvoeren. Beau voelde zich gelijk wat beter toen hij die 'balast' kwijt was!!

Jack is met opa en oma mee, en gaat een weekendje daar logeren. Charly gaat morgen naar een vriendin, en zondag nemen we haar mee naar het ziekenhuis. Ook maandag hebben we opvang voor onze kids geregeld bij een vriendin. Wat een geregel, en soms lijkt het wel een estafette, iedere keer het stokje doorgeven.
Ook het verdelen van onze aandacht, ook voor de andere kinderen is erg moeilijk. Laat staan voor elkaar; het is maar goed dat er zoveel zusters rondlopen (hahaha)!

Beau is nu helemaal in zijn nopjes. Hij is net gebeld door de directeur van zijn school; meneer Henri!!! Hij vond dit echt super stoer, en wij kregen ook nog even een complimentje; goede timing meneer Henri!
Beau vertelde dat hij heel graag maandag weer naar school toe komt. Wel tussen zijn chemo door, maar nu hij weet dat meneer Henri hem een hand komt geven, kan het niet meer stuk. Zo zie je, de juffrouw, school, zijn klasgenootjes, buurtvriendjes en voetbalvriendjes zijn echt heeeeeel belangrijk voor hem.

De druk van zijn buik is even wat minder, wel heeft hij nog wat last.
De prednison is inmiddels bijna afgebouwd. Wel gingen we vanmiddag met een nieuwe zak medicijnen de deur uit. Beau krijgt nu elke avond chemo in tabletvorm.
Bovendien heeft hij last van zijn mond, er zit een schimmelinfectie. Ook dit vergt 4x per dag extra verzorging. Ook heeft hij last van zijn billen.
Hopelijk is hij van die buikpijn af. Wel maak ik me zorgen om zijn lever, maar ja, dat moeten we maar afwachten. Alles wordt goed in de gaten gehouden.

Nou, morgen de eerste chemo in Eindhoven. En vervolgens zondag en maandag.
Ik wens iedereen een Fijn Weekend, helaas is-ie voor ons al ingevuld.........

1 opmerking:

  1. Lieve allemaal,

    Beau wat fijn dat je buik wat minder pijn doet. We zijn opgelucht om te horen dat het iets beter met je gaat. Heel veel sterkte dit weekend, we denken aan jullie.

    En van Merel nog een mop:

    Koen, vertel eens hoeveel is één en drie?
    Vier.
    Goed. En hoeveel is vijf en drie?
    Acht.
    En wat komt er na acht?
    Het journaal!

    BeantwoordenVerwijderen